Haal het spel in huis

Zelf doen, bestel online je spel

Bestellen is eenvoudig. Plaats het spel van je voorkeur onderaan deze pagina in je winkelmand en verricht de online-betaling. We verzenden uit voorraad en zo snel mogelijk met PostNL.

Bekijk de productspecificaties en bestel direct online

Wij leveren direct uit voorraad zonder verzendkosten. We leveren het spel ook aan Bronsport.nl, die het zonnestralenspel tegen dezelfde prijs verkoopt.

Bezorging met PostNL

Gratis verzenden

In Nederland, België, Luxemburg en Duitsland is de verzending gratis. Wij verzenden met PostNL.

Duurzaam

We gebruiken sterk duurzaam FSC beukenhout. Zagen, boren, schuren, lakken en knopen. Alles gebeurt met zorg en aandacht in eigen werkplaats.

Zagen, boren, schuren van beukenhouten handvatten voor Zonnestralenspel

Sterk

De polypropyleen touwen hebben een harde kern en zeer hoge trek- en breekkracht. De touwen van het spel hebben als basiskleuren zonnegeel en vrolijk rood.

Op verzoek ontvang je het spel tegen een kleine meerprijs op maat van de kleuren van school, vereniging of evenement. Neem daarvoor contact met ons op.

Stalen ring

De ringen zijn van verzinkt staal, onbreekbaar met voldoende draagkracht voor het spel. Klik hier voor meer details.

Kunststofplatform

Het kunststofplatform is speciaal ontworpen voor dit spel en gemaakt van onbreekbaar hoge moleculair polyethyleen. Dit materiaal vind je ook terug in speelgoedtoestellen op buitenspeelplaatsen en is UV-bestendig. Klik hier voor meer details.

Houten platform

De meest luxe versie heeft in het midden een platform van hout, gemaakt van hoge kwaliteit berken multiplex dat kruislings verlijmd is. Het platform is transparant gelakt. Dit spel wordt geleverd met beukenhouten handvatten in een houten fruitkist met handvat. Klik hier voor meer details.

Stevige opbergkist

Een stevige groene dekselkist voor het spel met de stalen ring.

Stevige opbergkist

Een rode kist voor het spel met de kunststof platform.

Stevige opbergkist

Een houten kist voor het spel met het houten platform

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten