Haal het spel in huis

Zelf doen, bestel online je spel

Bestellen is eenvoudig. Plaats het spel van je voorkeur onderaan deze pagina in je winkelmand en verricht de online-betaling. We verzenden uit voorraad en zo snel mogelijk met PostNL.

Bronsport.nl verkoopt het zonnestralenspel ook. Misschien handig als je daar andere sport- of gym-artikelen bestelt. De prijzen zijn gelijk.

Bezorging met PostNL

Gratis verzenden

In Nederland, Belgiƫ, Luxemburg en Duitsland is de verzending gratis. Wij verzenden met PostNL.

Zagen, boren, schuren van beukenhouten handvatten voor Zonnestralenspel

Duurzaam

We gebruiken sterk duurzaam FSC beukenhout. Zagen, boren, schuren, lakken en knopen. Alles gebeurt met zorg en aandacht in eigen werkplaats.

Supersterke vrolijk oranje en zonnegele touwen in het zonnestralenspel

Sterk

De polypropyleen touwen hebben een harde kern en zeer hoge trek- en breekkracht. De touwen van het spel hebben als basiskleuren zonnegeel en vrolijk oranje.

Op verzoek ontvang je het spel tegen een kleine meerprijs op maat van de kleuren van school, vereniging of evenement. Neem daarvoor contact met ons op.

ZONNESTRALENSPEL MET RING

Stalen ring

De ringen zijn van verzinkt staal, onbreekbaar met voldoende draagkracht voor het spel. Klik hier voor meer details.

Platform voor meer evenwicht

Kunststofplatform

Het kunststofplatform is speciaal ontworpen voor dit spel en gemaakt van onbreekbaar hoge moleculair polyethyleen. Dit materiaal vind je ook terug in speelgoedtoestellen op buitenspeelplaatsen en is UV-bestendig. Klik hier voor meer details.

Zonnestralenspel met houten platform, touwen

Houten platform

De meest luxe versie heeft in het midden een platform van hout, gemaakt van hoge kwaliteit berken multiplex dat kruislings verlijmd is. Het platform is transparant gelakt. Dit spel wordt geleverd met beukenhouten handvatten in een houten fruitkist met handvat. Klik hier voor meer details.

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten