Begeleiding op school

Samen spelen met een ervaren begeleider

Je kunt de eerste keer de instructie, spelleiding en overdracht overlaten aan een van onze begeleiders. Zij hebben ervaring met groepen kinderen, leerlingen en volwassenen. De begeleiders leiden het spel en delen talrijke tips voor variaties in het spel. Als je kiest voor de inzet van een dagdeel betaalde begeleiding ontvang je 15% spelkorting wanneer je het spel achteraf wilt kopen. Klik op een van de foto’s voor een groter beeld.

De magie van het spel maakt leerlingen bijna vanzelf enthousiast. Het succes van het spel begint bij een goede voorbereiding. Denk aan een inspectie van de plek, de introductie van het spel en inleidende oefeningen. Maar ook aan de afspraken die je maakt over wie welke instructies geeft en hoe je het spel in een veilige setting speelt. Wat kunnen de leerlingen zelf bepalen, welke variaties sta je toe en welke ervaringen wil je de groep laten beleven?

Op basis van je wensen ontvang je een offerte voor de begeleiding door een ervaren docent en trainer van het spel. Of het nu tijdens de gym- of mentorles is, op de sportdag, een feest, een kennismakingsdag of als onderdeel van een open dag of teambuilding.

We leggen in goed overleg de afspraken vast in een contract. Hier staan doelgroep, locatie, datum, aantal uren begeleiding en de kosten beschreven. Ook kun je er onze afspraken over de betaling en de betalingstermijn lezen.

Overweeg je de enthousiaste inzet van een ervaren begeleider neem dan eerst met ons contact op om in een persoonlijk gesprek de details te bespreken.

Bekijk de productspecificaties en bestel direct online